Kompasweekend 8-1 juni 2018

 

Als je niet meer in staat bent de situatie te veranderen, word je uitgedaagd jezelf te veranderen

Het kan iedereen overkomen: een gebeurtenis, die je dwingt om een nieuwe koers te kiezen. Een ernstige ziekte of burn-out kan je leven volledig op zijn kop zetten en maakt het kiezen van een nieuwe richting onvermijdelijk. Maar hoe doe je dat?


Nieuwe keuzes

Vaak krijg je van allerlei kanten goede raad, maar passen die adviezen wel bij jou? Het Kompas Weekend kan je daarbij helpen. In de afgelopen 7 jaar heeft Kop in de Wind bezinningsreizen en retraites op zee georganiseerd voor verschillende doelgroepen. In het Kompas Weekend helpen we je om waar nodig het roer om te gooien en andere keuzes te maken. Om duurzaam verder te kunnen met je leven. Met voldoening en plezier én met oog voor de feiten en respect voor jouw mogelijkheden.

Zeilreis
Het Kompas Weekend is een 4-daagse zeilreis op IJsselmeer en Waddenzee. Tijdens dit lange weekend ben je met een kleine groep reisgenoten onderweg. Je leert onder leiding van de schipper het schip kennen, werkt samen bij het zeilen en je neemt zelf ook letterlijk het roer in handen.

Bezinning
Aan boord bezin je je met je reisgenoten op jouw situatie en denk je na over jouw nieuwe koers. Er is alle ruimte om stil te staan bij wat je moet loslaten. Met reisgenoten kun je delen wat je hebt meegemaakt, je kijkt samen vooruit en ontdekt jouw mogelijkheden.

Ervaren coaches
Het Kompasweekend wordt begeleid door Edward van Mieghem en Merel Gerssen.

Nieuwe koers
Terwijl we met elkaar de zeilen afstemmen op de koers van vandaag kun jij je bezinnen op hoe je je innerlijke zeilen bij gaat stellen om jouw nieuwe koers te kunnen varen. Hoe je tegenwind kunt gebruiken om toch doelen te bereiken. Samen ga je die uitdaging aan.
Je onderzoekt welke mogelijkheden voor jou open staan, welke kwaliteiten je in huis hebt en hoe je met die basis vorm en richting aan jouw leven kunt geven.

Een Kompas Weekend helpt je los te laten, een nieuwe eigen koers te bepalen, nieuwe mensen ontmoeten en het roer weer in eigen hand te nemen.

Inschrijven kan door te mailen naar info@kopindewind.nl of het contactformulier te gebruiken.